pl
Godziny otwarcia:
ND:12:00 – 17:00
PON: Zamknięte
WT: 10:00 – 17:00
ŚR: 11:00 – 19:00
CZW: 10:00 – 17:00
PT: 10:00 – 17:00
SOB: 10:00 – 18:00
ND: 12:00 – 17:00
Godziny otwarcia:
ND:12:00 – 17:00
PON: Zamknięte
WT: 10:00 – 17:00
ŚR: 11:00 – 19:00
CZW: 10:00 – 17:00
PT: 10:00 – 17:00
SOB 10:00 – 18:00
ND: 12:00 – 17:00
pl
Godziny otwarcia:
ND: 12:00 – 17:00
PON: Zamknięte
WT: 10:00 – 17:00
ŚR: 11:00 – 19:00
CZW: 10:00 – 17:00
PT: 10:00 – 17:00
SOB: 10:00 – 18:00
ND: 12:00 – 17:00
Godziny otwarcia:
ND: 12:00 – 17:00
PON: Zamknięte
WT: 10:00 – 17:00
ŚR: 11:00 – 19:00
CZW: 10:00 – 17:00
PT: 10:00 – 17:00
SOB 10:00 – 18:00
ND: 12:00 – 17:00
pl

Kuchnia polska // Cocina Polaca.

Tradicional y contemporanea

Publikacja wydana w języku hiszpańskim. Przybliża polską tradycję kulinarną czytelnikom z hiszpańskojęzycznych kręgów kulturowych. W książce znajdują się: historia polskiej kuchni, opis jej współczesnego oblicza z uwzględnieniem różnic regionalnych oraz liczne przepisy kulinarne. Wśród nich receptury na: polski domowy rosół, pierogi, uszka czy faworki. Wydawnictwo ilustrowane archiwaliami z kolekcji PME oraz fotografiami poszczególnych dań.

 

Państwowe Muzeum Etnograficzne w Warszawie, 2004.

ISBN 83-88654-01-2, 72 strony.

21,00 zł (brutto) + koszty przesyłki

Jeśli jesteś zainteresowany zakupem wydawnictwa? Napisz do nas!

Państwowe Muzeum Etnograficzne
w Warszawie

ul. Kredytowa 1
00-056 Warszawa

Sekretariat:
22 827 76 41 wew. 230 lub 231
sekretariat@ethnomuseum.pl